Par

Ingrijirea parului in mod natural este la indemana tuturor femeilor moderne, ce doresc sa aiba o podoaba capilara sanatoasa si frumoasa.

Indiferent de tipul de par (uscat, deteriorat, fragil, gras, lipsit de volum, tratat chimic, degradat) pe care il ai, OrchideaBlu.ro are produsul de ingrijire sau tratamentul pentru par bio natural de care ai n...

Ingrijirea parului in mod natural este la indemana tuturor femeilor moderne, ce doresc sa aiba o podoaba capilara sanatoasa si frumoasa.

Indiferent de tipul de par (uscat, deteriorat, fragil, gras, lipsit de volum, tratat chimic, degradat) pe care il ai, OrchideaBlu.ro are produsul de ingrijire sau tratamentul pentru par bio natural de care ai nevoie: sampon bio certificat pentru volum, matrata, par uscat, gras, fragil sau vopsit chimic, balsam de par bio natural pe baza de unt de shea, ovaz sau ulei de cocos care conditioneaza parul degradat si vopsit chimic sau parul cu fir aspru si greu de pieptanat, masca de par bio hidratanta sau revitalizanta, masca de par sub forma de uleiuri (de ricin pentru stimularea cresterii parului sau de amla  impotriva caderii parului de la Khadi), pudre din plante ayurvedice pentru crearea unor masti pentru par homemade (amla, bhringraj, kapoor kachli, nagar motha, hibiskus, neem, tulsi, curcuma, etc).

Vopselele de par 100% naturale Khadi pe baza de henna pentru colorarea parului in nuante de rosu, saten deschis, saten nuca, saten inchis, negru sau negru indigo si uleiurile pentru hidratarea intensa a parului (ulei de cocos, migdale, avocado, germeni de grau, susan, etc) sunt alte produse care se pot folosi pentru a-ti ingriji parul intr-un mod natural.

Pentru o ingrijire naturala a parului descopera sampoanele, tratamentele si mastile bio naturale pentru ingrijirea parului marca Bioearth, Khadi, Bjobj si Erbe di Janas.

Mai multe

Par Contine 109 produse.

Subcategorii

 • Vopsea de par Bio

  Vopsea de par naturala Khadi pentru o vopsire 100% naturala. Pentru sanatatea ta alege henna si vopselele pe baza de henna din India marca Khadi: henna pura rosu, henna saten deschis, henna saten nuca, henna saten inchis, henna negru, indigo, henna neutra (cassia).

  Vopsea de par Erbe di Janas pe baza de henna din Pakistan: henna rosu cald, henna rosu rece, henna ayurvedica roscat, indigo, pudra de hibiscus, manjistha, curcuma, henna neutra.

  Henna Khadi vopseste toate tipurile de par inclusiv parul vopsit chimic, decolorat sau alb. Vopselele de par Khadi si Erbe di Janasnu contin amoniac, para-fenilendiamina (PPD), hidroperoxid, conservati sau coloranti chimici.

 • Sampoane Bio

  Sampoane bio naturale pentru o ingrijire naturala a parului: sampoane ayurvedice khadi (sampon cu amla pentru volum si stralucire, sampon cu neem ayurvedic, sampon cu nutgrass, trandafir de Damasc, sampon pudra, shikakai, reetha) sampon revitalizant par vopsit Bioearth, sampon normalizant bio, sampon intaritor bio, sampon cu argila alba Bjobj, sampon tratament, etc.

  Alege sampoane bio naturale fara silicon, SLS, SLES si alte ingrediente nocive care afecteaza parul!

 • Tratamente Par Bio

  Produse ingrijire par si tratamente pentru par: henna neutra, cassia, ulei stimulare crestere par, ulei cu amla, balsam de par bio, masca de par bio, fixativ bio, ulei de ricin, ulei de cocos, pudre ayurvedice pentru ingrijirea parului si a scalpului (amla, neem, tulsi, bhringraj, manjistha, cassia, nagar motha, kapoor kachli).

  Produse de calitate alese cu grija ideale pentru par uscat, par gras, par deteriorat, par vopsit chimic, par decolorat, par delicat, cadere par, calvitie, paduchi, dermatita seboreica, etc.

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 109 articole
Se afiseaza 1-12 din 109 articole